Ilse

2017: Een groot avontuur

Daar zit ik dan, in het vliegtuig naar Brisbane. Op 29 december ben ik vertrokken naar Dubai en ik zou eigenlijk al in Cairns moeten zijn. Helaas had mijn vlucht enorme vertraging, waardoor ik mijn aansluiting miste. Maaaar! Dat betekende 30 uur extra in Dubai en dat op kosten van de vliegmaatschappij. Dus dat is een groot geluk bij een ongeluk.

Alhoewel Dubai niet echt op mijn lijstje stond, was het geen straf. Aangezien ik er nu toch ben ;). Na uren wachten op een hotelkamer en wat slaap, had ik besloten om de eerst volgende stadstour te pakken en de stad te bezichtigen. De tour ging langs de meest exclusieve hotels van de stad, Palm Jameirah en natuurlijk Burj Khalifa. Ik moet zeggen dat het voor mij geen ideale stad is, omdat alles nieuw is en alles om laten zien en worden gezien draait. Daarbij bestaan bijna alle bezienswaardigheden uit gebouwen. Desondanks ben ik blij dat ik het heb gezien en ik heb weer een extra stempel in mijn paspoort!

Over een paar uur is het alweer 2017. Wat is dit jaar omgevlogen zeg. Ik las laatst mijn blog Terugblik en toekomstplannen 2016 terug en vele wensen zijn ook daadwerkelijk uitgekomen. Met trots kan ik zeggen dat ik ben afgestudeerd en mijn hbo-diploma op zak heb. Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald en heb een mooie motor op mijn naam staan.

Overigens heb ik ook een paar mooie reizen mogen maken, namelijk naar Curacao en Corsica. Ik was bij de eerste editie van Healthy Fest aanwezig en genoot van diverse weekendjes weg. Daarnaast is mijn grote wens uitgekomen, want op dit moment zit ik in het vliegtuig naar Australië. De eerste zes weken zal ik alleen doorbrengen, daarna reis ik een maandje samen met mijn vriend rond in Nieuw-Zeeland. Vervolgens ga ik weer alleen verder en bezoek ik Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja. Genoeg reislustige plannen voor 2017 dus!

Door de vertraging vier ik oud en nieuw in het vliegtuig, maar kan als nog het het jaar goed beginnen. Op 1 januari zal ik rond 12:00 uur in Cairns landen, dat is rond 03:00 uur in Nederland.

De komende maanden zal ik mijn Facebookpagina, Instagram en website regelmatig bijwerken en volgooien met foto’s en reisverhalen. Zijn er volgens jou nog dingen die ik echt moet zien of doen tijdens deze reis? Laat het mij dan hieronder weten.

Ik wil alle lezers, volgers en likers enorm bedanken en hopelijk kan ik jullie nog meer verblijden met reisverhalen en foto’s :-). Ik wens iedereen een fantastisch 2017 toe, met veel geluk en liefde!

Liefs, Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *