Pipa

Jaaroverzicht: terugblik en toekomstplannen

De laatste dag van 2015 is alweer aangebroken. Jeetje, wat is dit jaar voorbij gevlogen. Ik heb zo veel mooie reizen kunnen maken dit jaar en ik ben er zeker van dat 2016 nog veel meer moois gaat brengen. Ik heb nog niks op de planning staan, maar dat betekent nog niks.

Terugblik
Mijn eerste reis dit jaar was naar Turkije, tijdens het Reiswerk Studentencongres. Hier werden 70 studenten gedropt in een hotel en uitgedaagd om nieuwe concepten te bedenken en deze uit te voeren, net zoals het in de echte reisbranche er ook aan toe gaat. Met natuurlijk de bijbehorende obstakels. Zo werden we om 06.30 uur het bed uitgebeld voor een persconferentie, gingen we op autotour door Antalya om foto’s te vinden en moesten we alle ideeën presenteren. Ben je benieuwd naar deze verhalen? Lees dan hier een van mijn blogs. In de zomervakantie ben ik lekker in Nederland gebleven. Ik ben samen met een vriendin met mijn paard op pad gegaan en vier dagen door de bossen van de Veluwe gereden. Deze vakantie werd aangevuld met een paar dagen Landal en een paar dagen ontspannen in een boshotel in Utrecht. Na de vakantie begon mijn stage bij Vakblad TravelPro, een vakblad voor de reisbranche. Voor deze stage heb ik prachtige reizen mogen maken naar Bern (Zwitserland) en Natal (Brazilië). Tot slot heb ik mijn ogen helemaal uitgekeken in het prachtige Londen, wat een super gave stad is dat.

Toekomst
Nu vraag je je waarschijnlijk af of je de reisverhalen van bovenstaande reizen ergens terug kunt lezen. Ja dat kan! Dit jaar ga ik deze reisverhalen met jullie delen, met natuurlijk bijbehorende tips en to do’s. In 2016 ga ik mij focussen op het ontwikkelen van een goede basis en wil ik mijn passie met jullie delen. Dus houd mijn Facebookpagina en Instagramaccount in de gaten en wie weet zie ik jou in 2016?

Reis jij ook met mij mee? Ik wens jullie allemaal een gezond en vooral gelukkig 2016!
Afsluiting-Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *